去機場合法放飛機? DJI 教你點樣玩航拍無人機 柔之拔 佛洛 e 得 十月 1, 2015 09:08

科技玩意乃匹配遊戲,每個人都是自己的專家,所有產品都是好產品;終極目標為自砌智能家居獨立屋,深信「只要冇電死,終會砌成機」。

如果文字是用來表達思想的工具,相片便是一種用來展現情感的方式,一張相片往往勝過千言萬語。自問器材不及人,技巧也有不少改進空間,但就是喜歡細味相片內外的故事。

去機場玩航拍無人機才是正經事!內地囂爆航拍機品牌 DJI(大疆)囂到上腦,即日起(竟然)寸爆踩入香港國際機場,竟然踩入連落雨運動都冇佔領嘅機場!在機場擺 POP UP Store……現場有職員提供「飛行示範」,ezone.hk 疆粉無得玩。我重申,ezone.hk 疆粉無得玩!一定要由 DJI 威猛職員親自駕駛試飛,正宗「DJI 教你典樣玩航拍無人機,疆粉有得睇冇得飛」!

呢個咁頂癮嘅 DJI Pop Up Store,即日起開放至 2016 年 1 月 8 日收隊。DJI 自爆 Pop Up Store 也曾在德國及深圳機場插旗擺檔,囂到上宇宙算這種。

【資料】
DJI 囂爆 Pop Up Store
地點:香港國際機場 1 號客運大樓
日期:即日起至 2016 年 1 月 8 日
時間:星期一至日,早上 10 時至晚上 10 時
費用:全免






Source:ezone.hk
【專題報道】


標籤: DJIPopUpStore , 航拍機 , 大疆創新 , DJI , 大疆 , 香港國際機場
會員中心
只需免費登記成為 e-zone Club 會員,即可參加每期 Jetso 激賞有獎遊戲,並有機會參與 e-zone 舉辦的免費會員活動!