打印

張暖雅裸照

張暖雅裸照

張暖雅裸照  露三點

D CUP 張暖雅裸照曝光。


圖: 張暖雅裸照

(轉載) 張暖雅裸照  張暖雅17張全裸照撒網瘋傳!相中的她大玩人體三級奧妙展,不但三點盡露,更有趴床、擘髀、自摸及下體大特寫等,非常不雅!

認影「藝術相」
身在上海的Angelina昨日透過長途電話直認4年前曾拍攝全裸「藝術照」,她說:「係我?,我光明正大,做過我會認!呢批相?擁有者只得我、攝影師同前公司。(估邊個放相?)攝影師依家唔會擁有呢批相,我百分百覺得係我前經理人,唔使證據!」問到會否擔心被誤會從事不道德交易,她說:「我唔係做『雞』,我大學畢業高學歷,做『雞』就唔使?香港搭港鐵啦!」對於前公司指她只幫公司賺到40萬元,並非她所說的100萬元,她即時爆喊:「好委屈,我有證據,返?香港我要開記者會同前公司對質!」

驚動入境處
不過,Angelina前公司的發言人則唱反調,力數她操守出現嚴重問題及私下接Job,更爆料說:「入境處投訴Angelina婚姻狀況有變但冇申報,最後召佢返公司,?工作人員面前寫紙承認婚姻狀況有變。」其前經理人則說:「會計部有資料、稅單,公道自在人心。(去佢個記者會?)我唔會去,唔會同佢癲!(放裸照?)唔係我?,佢有冇證據?」

原文:
張暖雅裸照撒網
http://hk.ent.yahoo.com/news/%E5%BC%B5%E6%9A%96%E9%9B%85%E8%A3%B8%E7%85%A7%E6%92%92%E7%B6%B2-223019565.html

[ 本帖最後由 e-zone editor 於 2015-3-10 16:43 編輯 ]

TOP