打印

Gundam x e-zone 手機金屬貼 張貼示範

Gundam x e-zone 手機金屬貼 張貼示範

各位 GUNDAM 迷,Gundam x e-zone 別注版手機金屬貼今日開始有得買啦!若果你已經買左但又唔係好知應該點貼先岩既話,就等我地黎教你啦!



Gundam x e-zone 手機金屬貼張貼示範:

Step 01:
以「Home」鍵金屬貼為例。首先,將金屬貼連埋面頭既透明保護貼同淺啡色底紙一切剪落黎。


Step 02:
將剪左落黎既金屬貼放係 iPhone 既「Home」鍵附近對位。


Step 03:
然後,將淺啡色底紙撕走,再將金屬貼連透明保護貼一切貼係 iPhone「Home」鍵上面。若果貼得岩位,就可以輕壓張金屬貼令佢可以貼實「Home」鍵。


Step 04:
最後將面頭既透明保護貼撕走就搞掂啦!


Step 05:
至於張大 logo 金屬貼可以選擇貼係機背,照番Step 01-03 咁做,咁就大功告成!



若果你仲未買,就快啲落街佢番屋企啦!「e-zone X GUNDAM」金屬手機貼別注版套裝只售 $18,而普通版 e-zone 亦同步發售,仍售 $15。



相關帖子:
Gundam x e-zone 手機金屬貼 別注版 已經推出

TOP

金屬感好強

TOP

重要通告:e-zone.com.hk 對討論區與網站內所有留言的真實性、完整性及立場等, 均不會負上任何法律責任。本討論區採用即時上載留言方式運作,因此不能完全監 察所有留言,若任何人發現 有留言出現問題,如涉及版權、人身攻擊、誹謗、不 雅、淫褻、暴力、網上罪行等,請即請聯絡我們 (ezone1@hket.com),我們定當立 即處理。e-zone.com.hk 討論區有權刪除留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或 不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利;若有任何爭議,我們擁有 最終的詮釋權。所有留言內容純粹個人意見,並非 e-zone.com.hk 網站之立場, 網站使用者應自行判斷內容之真實性。