打印

維園霆鋒

維園霆鋒

維園霆鋒 勁似度99%! 自稱第二把「膠」椅(有惡搞片)

維園霆鋒是誰? 星期日城市論壇,有位同霆鋒有99%激似度的維園霆鋒,攞咪講野時自稱係乜乜幫第二把「膠」(交)椅,真係膠爆,因為香港自稱三合會成員即犯法,此時立即有警察將維園霆鋒 帶走,立即霸氣盡失,笑死網民。

城市論壇騎呢人的第二把膠椅


(惡搞) 古惑仔外傳:維園霆鋒我話事

維園霆鋒 悲哀故事
(轉載) 前日《城市論壇》有位貌似謝霆鋒嘅騎呢男子,忽然自稱係幫會成員,即刻俾主持收咪,仲俾警員帶走,隨即成為網上紅人。不過,原來呢位網民口中嘅「維園霆鋒」,係因為經歷過生意同感情失敗雙重打擊,才導致行為怪異。






據「維園霆鋒」嘅舊同學透露,佢年輕時遠走美國升學,畢業後經營 IT生意,後來事業、愛情兩失意,敗退香港,行為開始變得怪異,先後喺南非同保加利亞惹上官非,要家人前往營救。最近一次返港更大鬧機場,要送往醫院接受治療,直到上星期至出院,試過去銅鑼灣 Sogo門口打坐,轉頭就去咗《城市論壇》。據講佢屋企人好擔心,希望佢早日康復,生生性性啦。

文字與相片出自︰維園霆鋒 悲哀故事

TOP

重要通告:e-zone.com.hk 對討論區與網站內所有留言的真實性、完整性及立場等, 均不會負上任何法律責任。本討論區採用即時上載留言方式運作,因此不能完全監 察所有留言,若任何人發現 有留言出現問題,如涉及版權、人身攻擊、誹謗、不 雅、淫褻、暴力、網上罪行等,請即請聯絡我們 (ezone1@hket.com),我們定當立 即處理。e-zone.com.hk 討論區有權刪除留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或 不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利;若有任何爭議,我們擁有 最終的詮釋權。所有留言內容純粹個人意見,並非 e-zone.com.hk 網站之立場, 網站使用者應自行判斷內容之真實性。