打印

Android App 全新遊戲介紹 好玩嘉年華 !!CARNIVAL!!

Android App 全新遊戲介紹 好玩嘉年華 !!CARNIVAL!!

hello 我想係到分享下一個新app叫Carnival
因為我第一次玩一種電話game係可以換到真禮物嫁
佢其實裡面有得玩輪盤 ,老虎機,打地鼠
之後就係呢3隻GAMES到gain金幣
草夠金幣就有得換
但係我覺得D金幣唔係話咁易草得到
可能要時間耐D所以先草得到喇.. 不過整體上呢個GAME都幾有趣既
所以大家都可以TRYTRY
希望大家睇完都回應一下我呀!!thank you!

TOP

重要通告:e-zone.com.hk 對討論區與網站內所有留言的真實性、完整性及立場等, 均不會負上任何法律責任。本討論區採用即時上載留言方式運作,因此不能完全監 察所有留言,若任何人發現 有留言出現問題,如涉及版權、人身攻擊、誹謗、不 雅、淫褻、暴力、網上罪行等,請即請聯絡我們 (ezone1@hket.com),我們定當立 即處理。e-zone.com.hk 討論區有權刪除留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或 不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利;若有任何爭議,我們擁有 最終的詮釋權。所有留言內容純粹個人意見,並非 e-zone.com.hk 網站之立場, 網站使用者應自行判斷內容之真實性。