打印

千本幼女

千本幼女

千本幼女 蘿莉迷主題曲 聽完嚇死你

千本幼女 驟眼睇真係唔知佢講緊咩野,其實係內地蘿莉控既瘋狂之作! 如果你唔熟識一眾蘿莉控既思維的話,只要你睇完同埋聽完尼首歌,你就會明白佢地腦中既思維,仲會驚嘆佢地既諗法都幾極端,甚至乎有點得人驚,你準備好聽下蘿莉控的心聲未?



蘿莉控一直都係社會內面既小眾,但隨著日本文化逐漸打入神州大地,內地不少年青人都紛紛投身成為蘿莉控! 可能由於日常生活實在太抑壓,尼班內地蘿莉控真係好瘋狂,有人仲作埋首歌講出自己心聲!

大家睇左以下尼段蘿莉控主題曲就會明白蘿莉控如何看待世界、看待女性、看待自己,記得留意箇中既歌詞,大家要有心理準備,千奇唔好畀佢地嚇親呀!

千本幼女 蘿莉迷主題曲︰

TOP

千本幼女

千本幼女 聽完真係幾得人驚

TOP

千本幼女

千本幼女 其實唔多明佢個名係咩意思

TOP

千本幼女

千本幼女 真係幾誇張

TOP

重要通告:e-zone.com.hk 對討論區與網站內所有留言的真實性、完整性及立場等, 均不會負上任何法律責任。本討論區採用即時上載留言方式運作,因此不能完全監 察所有留言,若任何人發現 有留言出現問題,如涉及版權、人身攻擊、誹謗、不 雅、淫褻、暴力、網上罪行等,請即請聯絡我們 (ezone1@hket.com),我們定當立 即處理。e-zone.com.hk 討論區有權刪除留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或 不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利;若有任何爭議,我們擁有 最終的詮釋權。所有留言內容純粹個人意見,並非 e-zone.com.hk 網站之立場, 網站使用者應自行判斷內容之真實性。