打印

陳奕迅演唱會2013

陳奕迅演唱會2013

陳奕迅演唱會2013 勁想睇 暑假有得睇 快買飛


陳奕迅演唱會2013 真係好想睇,勁想睇,暑假有得睇,不過現在差不多要去買飛了。建行信用卡優先訂票,而門票快將公開發售。大家準備好未?




歷時2年半的DUO Tour過後,Eason終於展開新一輪演唱會! 引頸以待,陳奕迅最爆的演出!
演唱會創作、美術概念、海報設計均由朱祖兒構思,他解釋海報的構圖:「花開花謝,萬物交替變幻,我哋擁有好好嘅現在,盡情唱,盡情跳,盡情生活,活好每一刻迎接璀璨未來。」

拍攝當日,Eason見到骷髏骨頭即跟朱祖兒開玩笑說:「係真定假?明朝定清朝?如果係古物,我要洗乾淨手先,咪一陣對先人不敬。」


2013年7月6日 - 14日 (每日) 下午8時15分 ‑ 11時15分 (3小時)
2013年7月16日 - 18日 (每日) 下午8時15分 ‑ 11時15分 (3小時)

香港體育館 (紅館) > 香港九龍紅磡暢運道9號
費用: $680 / $380 / $200


引自︰
http://www.timable.com/event/97504

TOP

TOP

THANKS FOR SHARING
迷你倉                       
文件櫃                       

TOP

重要通告:e-zone.com.hk 對討論區與網站內所有留言的真實性、完整性及立場等, 均不會負上任何法律責任。本討論區採用即時上載留言方式運作,因此不能完全監 察所有留言,若任何人發現 有留言出現問題,如涉及版權、人身攻擊、誹謗、不 雅、淫褻、暴力、網上罪行等,請即請聯絡我們 (ezone1@hket.com),我們定當立 即處理。e-zone.com.hk 討論區有權刪除留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或 不會作事先警告及通知 ),同時亦有不刪除留言的權利;若有任何爭議,我們擁有 最終的詮釋權。所有留言內容純粹個人意見,並非 e-zone.com.hk 網站之立場, 網站使用者應自行判斷內容之真實性。